Öğrenci Bilgi Sistemi, ders seçimi için 4 Şubat 2018 saat 23.59’da öğrencilerimizin kullanımına kapanacaktır. Bu suretle henüz ders kaydı yapmayan öğrencilerin söz konusu tarihe kadar derslerini seçip kesinleştirmeleri ve danışman onayına göndermeleri gerekmektedir.
 

Bununla beraber ders kayıt dönemi içerisinde öğrencilerimizin seçtiği dersler hatalı ya da eksik seçimler nedeniyle danışmanları tarafından güncellenebilmektedir. Herhangi bir aksiliğe imkân vermemek için yanlış ders kaydı veya eksik ders kaydından dolayı danışmanlarından ders kaydı onayı almayan ya da dersleri üzerinde ders danışmanlarınca güncelleme yapılması gereken öğrenciler “kayıt dönemi içerisinde” danışmanlarıyla irtibata geçerek ders kayıtlarını yenileyebilirler. Ders kayıtları esnasında e-mail adresleri ve OBS mesajları aktif olarak kullanılmakta ve danışmanlarca öğrencilerimize ulaşılmaktadır. Öğrencilerimizin mesajları takip etmeleri faydalı olacaktır.

Bu bilgiler ışığında OBS üzerinden ders kaydını yapan öğrencilerimizin 07 Şubat Çarşamba saat 17:00’a kadar öğrenci sistemlerine girerek danışman tarafından onaylanıp, onaylanmadığını ya da güncelleme yapılıp yapılmadığını kontrol etmek zorunda olduğunu hatırlatmak isteriz.

03 Şubat 2018, Cumartesi 151 kez görüntülendi