A.K.Ü. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Fikret Yaman, A.K.Ü. Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'daki faaliyet gösteren firmalar ile öğrencilerin kaynaşmasını amaçladıklarını söyledi.

Bugüne kadar 200’ün üzerinde işletme ile öğrencileri buluşturduklarını dile getiren Yaman, "Reklam işletmeler için vazgeçilmez bir gelir kaynağıdır. Reklam yapmayan işletme yok olmaya mahkumdur. Reklamı gelir değil, gider olarak gören işletmeler uzun ömürlü olamamaktadır. Bu zamana kadar görüştüğümüz ve reklama ihtiyacım yok diyen işletmeleri artık piyasada göremiyoruz. Çünkü onlar reklamın önemini anlayamadıkları için yok olup gittiler" dedi. Yaman, ayrıca işletmelere mecra gözetmeksizin reklam yapma tavsiyesinde bulundu.

Konuşmanın ardından, etkinliğe destek veren sponsor firmaların tanıtım standları gezildi.

04 Mart 2017, Cumartesi 204 kez görüntülendi