2018 – 2019 Eğitim Öğretim Yılı Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü

Bahar Dönemi İş Başı Uygulamalı Eğitim Yapacak Öğrenciler

Sıra No Adı Soyadı     İşletme Adı Çalışacağı Birim Danışman Öğretim Üyesi
1 Serpil Güney Erikoğlu Emaye Bakır Tel San AŞ. İhracat Prof.Dr. Erkan Akar
2 Samet Erdem Göse Ege İhracatçı Birlikleri Dış Ticaret- Operasyon Prof.Dr. Erkan Akar
3 Ebru Aydın Orau Orhan Otomativ Muhasebe -Finansman Prof.Dr. Erkan Akar
4 Tuğba Erturaç Tureks Turunç Madencilik AŞ. İhracat Prof.Dr. Erkan Akar
5 Emirhan Söyler Afyon Çimento Sanayi Türk A.Ş. Lojistik Prof.Dr. Erkan Akar
6 Asena Bölükbaşı TC Vakıfbank Genel Müdürlüğü Muhasebe -Finansman Prof.Dr. Erkan Akar

* Bahar döneminde İşbaşı Uygulamalı Eğitim yapacak olan öğrencilerin ders kayıtları Fakülte Öğrenci İşleri Birimi tarafından yapılacaktır.

** İşbaşı Uygulamalı Eğitim bahar dönemi için 11 Şubat 2019 tarihinde başlayacak ve 18 Mayıs 2019 tarihinde sona erecektir

*** İşbaşı Uygulamalı Eğitim yapacak olan öğrencilerin  İşbaşı Uygulamalı Eğitim Süreci Akış Şemasında yer alan adımları takip etmeleri ve İş Başı Uygulamalı Eğitim Yönergesinde yer alan hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.

**** İşbaşı Uygulamalı Eğitim hakkındaki soru ve sorunlar için  Arş. Gör. Aykut GÜRYEL (aguryel@aku.edu.tr) ile iletişime geçilebilir.

İŞ BAŞI UYGULAMALI EĞİTİM İLE İLGİLİ ÖNEMLİ HUSUSLAR VE KULLANILACAK FORMLAR

İş Başı Uygulamalı Eğitim İle İlgili Önemli Bazı Hususlar

İş Başı Uygulamalı Eğitim Günlük Faaliyet Raporu (Yönetici Öğretim Elemanına haftalık olarak gönderilmek üzere doldurulacaktır)

İş Başı Uygulamalı Eğitim Günlük Faaliyet Raporu (ÖRNEK)