Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü 2018-2019 Bahar yarıyılı ders programına ulaşmak için lütfen tıklayınız.

Afyon Kocatepe Üniversitesi – İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bahar yarıyılı ders programı İ.İ.B.F. web sitesinde ve öğrenci panolarında ilan edilmiştir. Öğrencilerimizin özellikle ders kayıtları esnasında ders programını dikkate almaları önem arz etmektedir.

NOT: Bu iletideki ders programına dair güncel bilgi 18.02.2019 tarihi itibarıyla geçerlidir. Ders programında meydana gelebilecek olası değişikliklere karşı öğrencilerimizin güncel ders programını aralıklarla takip etmelerini tavsiye etmekteyiz.

Diğer bölümlerin ders programına ulaşmak için lütfen İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi web sayfasını ziyaret ediniz (www.iibf.aku.edu.tr).

03 Şubat 2019, Pazar 742 kez görüntülendi