Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin destekleriyle üniversite tahsili almış veya almakta olan gençlerin işgücü piyasalarında hızlı ve doğru istihdamının sağlanması amacıyla oluşturulan ve çevrimiçi bir platform olan “Yetenek Kapısı” hayata geçirilmiştir.

Plaftorm ile Fakültemiz öğrencilerine ve mezunlarına profillerini oluşturmalarının ardından platforma özgeçmişlerini yükleyerek, işverenlere kendileri hakkında doğrudan bilgi verme imkânı sunulmaktadır.

Sistem üzerinden kariyer merkezleri ve/veya işverenler tarafından duyurulan kariyer fuarları/etkinlikleri ve ilgili eğitimleri inceleme fırsatı yakalayacak öğrencilerimiz ve mezunlarımız, söz konusu faaliyetlere başvuru da yapabilirler. İşverenlerin profillerini/sundukları kariyer imkânlarını inceleyebilir; yayınlanan iş/staj ilanlarına sistem üzerinden daha etkin bir şekilde ulaşarak, başvuruda bulunabilirler.

Bununla birlikte, kariyer merkezlerindeki kariyer danışmanlarından randevu alarak, üniversiteler ve işverenlerle de doğrudan iletişim kurabilirler.

Yetenek Kapısına kaydınızı https://beta.yetenekkapisi.org/ adresinden yapabilirsiniz.

25 Şubat 2020, Salı 271 kez görüntülendi