Afyon Kocatepe Üniversitesi  30. yıl etkinlikleri  kapsamında İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü tarafından Sabri Bektöre konferans salonunda  bölümümüz öğrencilerine yönelik “Mezun-Öğrenci Söyleşisi” etkinliği düzenlendi.

Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölüm Başkan Yardımcıları Doç.Dr. Fikret YAMAN ve Doç. Dr. Letife ÖZDEMİR ve bölümümüz araştırma görevlilerinin katılım gösterdiği etkinlikte bölümümüzden mezun olup çalışma hayatında yer alan mezun öğrencilerimiz kariyer yolculuğundaki süreçleri öğrencilerimizle paylaştılar.

Program mezun öğrencilerimizin, okul hayatı, mezun olduktan sonraki  iş bulma süreçleri, iş hayatının nasıl bir mezun profili istediği ile ilgili soru cevap etkinliği ile tamamlandı.

22 Aralık 2022, Perşembe 152 kez görüntülendi