Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü müfredatında yer alan ve yürütücülüğünü Dr. Öğr. Üyesi Adem Böyükaslan’ın yaptığı Bağımsız Denetim dersi kapsamında Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Müfettişi Sayın Oğuz Kağan Kaya’nın katılımıyla ders içi etkinlik düzenlenmiştir. Etkinlik kapsamında Vergi Müfettişi Sayın Oğuz Kağan Kaya denetim mesleğinin yapısı, kamu denetçiliği, bağımsız denetçilik, iç denetim ve örnek olayların yer aldığı bir sunum gerçekleştirmiştir. Sonrasında öğrencilerimizin katılımı ve soru-cevaplar yardımıyla ders içi etkinliğin öğrencilerimizin mesleki yönelimlerine katkı sağlaması hedeflenmiştir. Etkinliğin düzenlenmesinde, yürütülmesinde ve tamamlanmasında katkı sağlayan Dr. Öğr. Üyesi Adem Böyükaslan’a, deneyimlerini aktaran Sayın Oğuz Kağan Kaya’ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

07 Mayıs 2024, Salı 38 kez görüntülendi