Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümünün halihazırdaki 2013 müfredatı, 4.sınıf öğrencilerinin İş Başı Uygulamalı Eğitim’den yararlanması amacıyla güz dönemi başında revize edilmiştir. Yapılan değişikliklerden dolayı 4. sınıf güz ve bahar dönemi dersleri arasında yer alan zorunlu dersler 2018-2019 akademik yılından itibaren seçmeli ders kategorisinde yer almaktadır.

Fakat ders kayıt döneminde ders kayıt ekranlarında bazı öğrencilerimiz tarafından söz konusu derslerin halen daha zorunlu dersler kategorisinde yer aldığı şeklinde geri bildirimler alınmıştır. Bu sebeple aşağıdaki bağlantıda yer aldığı üzere 4.sınıf öğrencilerimizin herhangi bir zorunlu ders almadan açılan seçmeli dersler arasından toplam 6 ders seçmeleri gerektiğini hatırlatma zarureti doğmuştur (dönemlik 30 ECTS karşılığı).

Öğrencilerimiz ayrıca Öğrenci Bilgi Sistemi ders seçim ekranında seçmeli dersler için açık kontenjanları gözeterek ders seçimlerini gerçekleştirebilirler. Bu bağlamda öğrencilerimizden seçmeli ders kontenjanlarının değiştirilmesi konusunda ısrarcı olmamalarını rica etmekteyiz.

Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü 2013 ders müfredatının güncelleştirilmiş haline ulaşmak için lütfen tıklayınız. 

Bununla beraber öğrencilerimizin ders kayıt dönemi süresince karşılaştıkları diğer sorunlar ve üstte belirtilen durumlar dahilindeki sorunlar için mutlak suretle UTF Bölümü 4. sınıflar akademik danışmanı Arş.Gör. Birgül Oruç ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

birguloruc@aku.edu.tr  0 272 218 20 84

 

 

05 Şubat 2019, Salı 372 kez görüntülendi